Paper Vase Delft blue - Small

Model: 4002
Beschikbaarheid: levertijd: 5 werkdagen
Prijs: € 12,50
Wordt verkocht in aantallen van 10

Aantal:
 

Lege flessen kun je letterlijk overal ter wereld vinden; van de goed ontwikkelde gebieden tot sloppenwijken. En ze kunnen gevuld worden met water, wat ze tot een ideale vaas maakt. Het enige dat je nodig hebt om het mooi te maken is een prachtige hoes. Onze papieren vaas hoezen worden met de hand gemaakt door de vrouwen van Tiny Miracles. Het unieke driehoekige papier ontwerp zorgt ervoor dat de vaas binnen een minuut gemaakt kan worden.

Deze hand gevouwen Paper Vase Cover kan om een lege glazen fles of blikje gevouwen worden waardoor deze een moderne vaas wordt.

Miracles uit Mumbai
De Tiny Miracles Foundation is liefdadigheidsstichting uit Nederland die opgericht is 2010 door Laurien Meuter en haar zwager, ontwerper Pepe Heykoop. De stichting richt zijn aandacht op het bestrijden van de armoede in een van de meeste verarmde stedelijke gebieden in Mumbai, India: de Pardeshi gemeenschap in de sloppenwijk die grens aan het red light district.

Ons hoofddoel is om deze kleine gemeenschap van 700 mensen te helpen om zelf voorzienend te worden in 10 jaar tijd. We zijn goed onderweg. Rond het jaar 2020 zijn ze middenklasse inwoners.
In de laaste 5 jaar hebben we een succesvol bedrijfsmodel ontwikkeld die de expertise heeft gekregen om ons doel voor de toekomst te kunnen realiseren: het verbreken van de armoede cirkel in elke gemeenschap ter wereld.

Afmeting van de vaas: 11 x 8 x 25 cm
Afmeting van de verpakking: 12 x 19 x 1 cm

Bekijk ook... (2)

Copyright 2022 Holland Promotion B.V. Webshop door: Gibreto
paymethods