Partnerships

Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen | NBTC
Het NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de marketing van Nederland in binnen- en buitenland. Via het merk "Holland" zet het NBTC Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen. Het "Holland logo" staat voor de promotie van Nederland in het buitenland.
In de afgelopen 20 jaar is een solide partnership ontstaan tussen het NBTC en Holland Promotion. Het gebruik van het "Holland logo" op producten die goed aansluiten op de wensen van onze klanten, staat hierbij centraal.

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Binnen ons partnership met het Ministerie van Buitenlandse Zaken voorziet Holland Promotion alle Buitenlandse Posten, zoals Ambassades, Consulaten en economische posten, van promotionele artikelen en (relatie) geschenken.
Door onze jarenlange samenwerking is het uitgebreide assortiment goed afgestemd op de eisen en wensen van deze specifieke klantengroep, daarnaast hebben we veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van logistiek en de financiële afhandeling. Zo weet iedereen zeker dat de pakketten gemakkelijk en betrouwbaar naar elke bestemming ter wereld worden verzonden.


Rijksdienst voor Ondernemend Nederland | RVO
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is een uitvoerende dienst van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
Het RVO organiseert zowel inkomende als uitgaande handelsmissies om grote en kleine bedrijven te ondersteunen bij het snel leggen van de juiste contacten in het buitenland.
Holland Promotion heeft bij de inkomende en uitgaande missies een belangrijke ondersteunende rol. Ook hier zorgen wij in overleg met RVO voor de benodigde promotionele artikelen en (relatie) geschenken, en bieden wij daar waar nodig logistieke oplossingen.

Copyright 2018 Holland Promotion B.V. Webshop door: Gibreto
paymethods