NL handzeep

Model: 7520
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 5,00
Aantal:
 

Handzeep van Unwaste: duurzaam, waardevol en actueel

Duurzaamheid, vitaliteit en zorg voor een goede gezondheid én elkaar is in de huidige voortdurende corona-tijd belangrijker dan ooit. Op weg naar een nieuw normaal is nú het moment om dit met collega’s en partners te delen. Deze toepasselijke circulaire zeep is een passend en waardevol gebaar én vertegenwoordigt een Rijksbrede duurzame ambitie.

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Dat kan. Als we samen die circulaire economie tastbaar, zichtbaar en dagelijks toepasbaar maken. Bijvoorbeeld door voormalig dagelijks 'afval' te benutten in dagelijkse zeep; circulaire zeep.

De zeep van Unwaste wordt gemaakt met organische reststromen zoals sinaasappelschillen. Jaarlijks ‘produceren’ we in Nederland tezamen 250 miljoen kilo schillen. Sinaasappelschil en sinaasappelolie -afkomstig uit schillen- zijn hoogwaardige grondstoffen. Ze geven de Unwaste zeepjes een prachtige kleur, een positieve geur en reinigen de huid. Je hebt met Unwaste zeep de circulaire economie dus letterlijk in handen!

Afval is ons nieuwe goud. RVO Nederland zei hierover: “Deze mooie oranje circulaire zeep vertegenwoordigt een geweldig verhaal over Nederlands circulair ondernemerschap”.

Vooroplopende werkgevers zoeken naar een passend cadeau voor hun -nog steeds- thuiswerkende collega’s en medewerkers, of om ‘back-to-the-office’ te vieren. De zeep is volledig customized conform de NL branding, met het nieuwe NL-logo. Een duurzame, branded en actuele Unwaste zeep: is er geen passender moment dan nu?

 

Copyright 2022 Holland Promotion B.V. Webshop door: Gibreto
paymethods