Boek Inspiration green project

Model: P3188
Beschikbaarheid: levertijd: 5 werkdagen
Prijs: € 35,00
Aantal:
 

Plants Extra Large 5, een fors boek vol grootste inspiratie

Sander Kroll is in de wereld van het binnengroen zeker geen onbekende. Al vanaf 1999 geeft hij iedere paar jaar een groot boek vol groene inspiratie uit. De boeken zijn telkens letterlijk groot, maar staan ook vol voorbeelden van grote en grootse binnengroen projecten.

Sander stelt het zelf heel eenvoudig. “Als je groen in gebouwen zet, doe het dan groot(s). Want alleen dan krijg je die meerwaarde”. Deze keer is het boek zelf niet alleen groter dan ooit eerder maar komt de inspiratie, en dat is ook opvallend, steeds vaker uit niet-Westerse landen. Zeker in Zuidoost Azië is het onderwerp leefbaarheid van steden en luchtkwaliteit zo actueel, dat de vergroening van gebouwen en steden een hoge vlucht aan het nemen is. We moeten uitkijken dat we niet gaan achterlopen, aldus Sander.

Vele van deze planten kunnen door de ‘Dutch’ zijn geleverd.

Het boek barst dus van de inspiratie vanuit vele invalshoeken: Enorme binnentuinen, grote bomen, groene wanden natuurlijk, maar ook heerlijke jungles of juist strakke groene blokken. Overal staat de bron, de architect en de interieurbeplanter bij vermeld, en staat beeld en groen centraal.

Copyright 2022 Holland Promotion B.V. Webshop door: Gibreto
paymethods